Få vårt nyhetsbrev

Kundservice 042 - 21 65 00
På svenska In English

Retur & Återköp

Kunden har alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar efter det att varorna mottagits, förutsatt att varan är i oförändrat skick. Gäller även reavaror. Observera att du som kund står för returfrakten och ansvarar för att returen kommer till oss i gott skick. Du måste meddela oss via mail, brev eller telefon att retur inväntas. Vid godkänd retur återbetalas pengarna till ditt konto normalt set inom 4-5 arbetsdagar. Vid icke godkänd retur returneras varan och frakt debiteras.

Om en vara är felaktig eller felexpedierad står vi för returfrakten. Om möjligt skickar vi en ny vara inom en vecka. Efter mottagen retur och godkänd reklamation återbetalas hela beloppet. Vid icke godkänd reklamation returneras varan till dig och frakten debiteras. Reklamationer och returer kan inte skickas mot postförskott.
 

Mondaii AB tillämpar konsumentverkets riktlinjer och följer därför Distansavtalslagen och Konsumentköplagen samt Branschreglerna för postorder. För mer information läs på konsumentverkets hemsida.
 

Eventuella fel i din leverans skall skyndsamt och i skälig tid från det att felet upptäckts anmälas till vår kundtjänst. Spara allt emballage och etiketter. Du bör inte lösa ut ett paket som du ser är skadat, även om du tror att innehållet klarat sig. Beställda men ej utlösta paket debiteras med full frakt och returfrakt.
 

MONDAII AB reserverar sig för eventuella fel i produktinformationen som finns i Internetbutiken samt kan ej heller garantera att bilder exakt återger produkternas verkliga utseende och färger. Textiler och färger visas olika beroende på skärminställningar. Har du frågor om en vara är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 

De uppgifter du lämnar till oss kommer inte att vidarebefordras eller säljas vidare på något sätt eller i någon form.